FOTO Jozef Oklamčák a jeho tím "Levov a Levíc" absolvoval veľmi náročný víkend

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 16:15 • 2 min
FOTO Jozef Oklamčák a jeho tím "Levov a Levíc" absolvoval veľmi náročný víkend

BRATISLAVA/TRNAVA - Stáva sa už tradíciou, že keď sa niečo významné deje v oblasti športu, kultúry a spoločenského života na Slovensku, ale aj v okolitých krajinách, nechýba tam OKLAMČÁKOV ČESKOSLOVENSKÝ LEV a jeho členovia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Inak to nebolo, ani počas tohto víkendu. V piatok boli "LEVY a LEVICE" čestnými hosťami športového podujatia X FIGHT, bojových športov v kategóriach MMA, K1, Box a Muay Thai. Kde sa okrem iných predstavili bratislavské kluby, Chaos Gym, OFA, Bratislavská Boxerňa, Hanuman Gym a Spartans gym. 

 

Tohto prestížneho športového podujatia sa zúčastnili okrem prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa Oklamčáka aj jeho členovia prof. VILIAM FISCHER, spevák IGOR KMEŤO, majster sveta v MMA ATTILA VÉGH a riaditeľka "KLUBU LEVIC" JULIA KOKORUĎOVÁ so svojimi dievčatami "LEVICAMI". 

 

Následne na to v sobotu, tím Oklamčakových "levov a levíc" sa presunul do Trnavy, na tradične, veľmi vyhľadávané, kultúrno-spoločenské podujatia HOLIDAY INN PARTY vol III., kde sa k ním pridal okrem iných, aj ďalší člen zoskupenia, herec, spevák a moderátor ŠTEFAN SKRÚCANÝ, ktorý bol aj moderátorom podujatia a tiež členovia a zároveň majitelia hotela, kde sa podujatie konalo, MICHAL  MICHALEK a JOZEF MIHALIK

 

O dobrú zábavu až do skorého nedeľňajšieho rána, v hoteli Holiday Inn, sa postarala najmä skupina IMT SMILE, ale aj BYSTRIK BAND, MARIO LOPEZ, BARBORA ŠVIDROŇOVÁ, a členovia zoskupenia ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona