FOTO Je to frajer: Muž oslávil 104. narodeniny tetovaním

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 19:22 • 2 min
FOTO Je to frajer: Muž oslávil 104. narodeniny tetovaním

NEW YORK - Ak si myslíte, že ľudia, ktorí majú viac ako 100 rokov sú konzervatívni, tak sa mýlite. Žiarivým príkladom toho je aj tento 104-ročný Američan.

slovakia

left justify in out

Jack Reynolds 6.apríla oslávil 104. narodeniny. Tie oslávil tak, že sa stal najstarším človekom, ktorý si dal tetovanie.

 

„Jacko“, ako ho jeho známy prezývajú drží ešte jeden rekord. Ako 102-ročný sa stal najstarším človekom, ktorý sa zapojil do tzv. Ice Bucket Challenge.

 

Jack išiel na svoje narodeniny spolu so svojou dcérou Jayne Goodwinovou (55) a vnukom Shaeom Spencerom (35) do tetovacieho salónu Pete Who's Tattoos v americkom meste Chesterfield. Nechal si vytetovať „Jacko“ a svoj dátum narodenia.

 

img

 

Do štúdia ho zobrala limuzína.

 

img

 

Vdovec Jack chce so svojím činom vyzbierať 2146 libier pre hospic Ashgate, kde sa starajú o vážne chorých ľudí.

„Je to pre dobrú vec, keď budem mať 105 spravím to znova,“ povedal Jack, ktorý prekonal najstaršieho potetovaného muža o 10 rokov.

 

Jack má obrovskú rodinu – osem vnukov a 21 pravnukov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies