FOTO Izraelské noviny vymazali z fotografie parížskeho pochodu ženy, vrátane Angely Merkelovej

NETKY.SK • 14 Január 2015, 19:50 • 2 min
FOTO Izraelské noviny vymazali z fotografie parížskeho pochodu ženy, vrátane Angely Merkelovej

PARÍŽ – V nedeľu sa v hlavnom meste Paríža konal rekordný protest. Viac ako milión ľudi pochodovalo proti terorizmu a zúčastnili sa na ňom aj politické elity z celého sveta.

slovakia

left justify in out

Fotografia držiacich sa svetových lídrov ako kráčajú ulicami Paríža obletela celý svet. Ortodoxné židovské noviny Haredi taktiež zverejnili fotografiu svetových lídrov, avšak s malou obmenou.

 

img

 

Grafici z fotografie odstránili všetky ženy. A tak sa podľa ich fotografie pochodu nezúčastnila najmocnejšia žena sveta Angela Merkelová, alebo ani primátorka Paríža Anne Hidalgová.

 

img

 

Obrovský zásah do fotografie spôsobil na fotografii zvláštne javy. Napríklad predseda Európskej komisie Jean Claude-Juncker dostal „náhradnú ruku“.

 

Na pochode proti terorizmu sa v Paríži zúčastnilo okolo 1,3 milióna ľudí. Medzi politickými elitami sa objavil aj náš premiér Robert Fico. Politici stáli v čele pochodujúceho davu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies