FOTO Išla so psíkom na chodníku, zrazil ju opitý vodič

NETKY.SK • 23 Marec 2018, 11:47 • 2 min
FOTO Išla so psíkom na chodníku, zrazil ju opitý vodič

ZVOLEN - Chodci si už nemôžu byť istí ani na chodníku. Zvlášť, ak si do áut neustále sadajú nezodpovední vodiči, ktorí pred jazdou pili alkohol.

slovakia

left justify in out

K vážnej dopravnej nehode došlo vo štvrtok v podvečerných hodinách na Obchodnej ulici vo Zvolene. Podľa doterajších zistení  došlo k nehode tak, že 31-ročný Zvolenčan viedol osobné motorové vozidlo Škoda Octávia po Obchodnej ulici vo Zvolene, v smere od Strážskej cesty, pričom pri prechádzaní pravouhlej ľavotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, dostal sa s vozidlom do šmyku a následne vyšiel mimo vozovku na chodník, kde narazil do 63-ročnej chodkyne.

 

 

img

 

img

Miesto nehody. Foto: Polícia

 

 

"Žena pri náraze utrpela ťažké zranenia, s ktorými bola prevezená do banskobystrickej nemocnice. U vodiča bola na mieste vykonaná dychová skúška na alkohol, pričom nameraná hodnota u neho predstavovala 0,91 miligramu na liter alkoholu v dychu, čo v prepočte predstavuje viac ako 1,8 promile alkoholu," informovala Netky Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici. 

 

V súvislosti s nehodou už bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ako aj prečinu ublíženia na zdraví. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona