FOTO Holandský kráľovský pár kráľ Willem-Alexander a kráľovná Máxima navštívili BMW Welt

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 09:30 • 2 min
FOTO Holandský kráľovský pár kráľ Willem-Alexander a kráľovná Máxima navštívili BMW Welt

MNÍCHOV - Kráľovská návšteva v roku stého výročia: holandský kráľovský pár kráľ Willem-Alexander a kráľovná Máxima navštívili BMW Welt.

slovakia

left justify in out

Hodinová návšteva sa zamerala na vzťahy medzi BMW Group a holandskou ekonomikou. V sále Double Cone a počas predstavenia štúdie BMW VISION NEXT 100 Vision Vehicle, priblížila spoločnosť BMW Group svoj pohľad na mobilitu v horizonte 30 rokov a ešte ďalej – na novú dobu mobility definovanú udržateľnosťou, konektivitou a autonómnou jazdou.

 

BMW Group úspešne spolupracuje so zmluvným montážny závodom VDL Nedcar. MINI používa tento holandský podnik od leta 2014. Z jeho liniek schádzajú 3-dverové modely MINI a nové MINI Cabrio. Holandsko je aj priekopníkom na poli elektromobility.

 

V BMW Welt sa predstavili aj oranžové MINI Cabrio a znovuzrodené Mini: historický model Austin Seven s výrobným číslom 983 vznikol v Holandsku v roku 1959. V roku 2012 ho našli na farme v meste Groningen a 5-členný tím z VDL Nedcar ho v roku 2013 kompletne zrenovoval. V rokoch 1959 až 1966 vzniklo v Holandsku viac ako 4 000 klasických modelov značky MINI, pričom súčiastky pochádzali z Veľkej Británie.

 

Excelentnú spoluprácu medzi BMW Group a inovatívnymi partnermi z Holandska dokazujú aj expozície spoločností Allego a ParkNow. Holandský operátor nabíjacích staníc Allego spolupracuje so značkou BMW i na službe e-mobility s názvom ChargeNow, ktorá klientom sprístupňuje celosvetovú sieť nabíjačiek. ParkNow je aplikácia a webová služba ohľadom parkovania.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona