FOTO Herečka, u nás známa ako Rosalinda, ukázala konečne svetu kúsok zo svojho súkromia

NETKY.SK • 12 Október 2017, 11:00 • 2 min
FOTO Herečka, u nás známa ako Rosalinda, ukázala konečne svetu kúsok zo svojho súkromia

MEXICO CITY – Pamätáte si na telenovelu Rosalinda? Pravdepodobne áno, dokonca aj tí, ktorí ju nesledovali, vedia o čom je reč. Krásna herečka Thalia konečne ukázala svetu kúsok zo svojho súkromia, ktoré si skutočne príkladne stráži.

slovakia

left justify in out

Pri príležitosti 10-tich narodenín jej dcéry Sabriny Sakae, sa s fanúšikmi podelila o spoločné chvíle strávené v rodinnom prostredí. Z uverejnených fotografií je jasné, že sa jej dcéra veľmi podala na matku a vyrastie z nej rovnaká krásavica. Uznávaná celebrita je aj napriek tomu, že sa jej filmové snímky na Slovensko len ťažko dostanú, veľmi vyhľadávanou herečkou, ktorá nedisponuje len hereckým talentom, ale speváckym talentom. Okrem dcéry má aj 5-ročného syna Matthewa Alejandra. Z fotografií je jasné, že chvíle strávené spolu si vedia riadne užiť!

 

 

 

 

Sunday 💖🍭🎈#ilovetobeamom #amosermadre

Príspevok, ktorý zdieľa Thalia (@thalia),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies