FOTO Herečka Heather Morris má druhého syna, poznáme jeho meno

NETKY.SK • 12 Február 2016, 09:10 • 2 min
FOTO Herečka Heather Morris má druhého syna, poznáme jeho meno

LOS ANGELES - Americká herečka Heather Morris je dvojnásobnou matkou. Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Thousand Oaks v Kalifornii a jej manžel Taylor Hubbell privítali na svete vo štvrtok 11. februára chlapčeka, ktorému dali meno Owen Bartlett Hubbell.

slovakia

left justify in out

Bábätko po narodení vážilo 3260 gramov. Herečka sa podelila s radostnou novinkou prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila spoločnú fotografiu z nemocnice. Morris a Hubbell sa zasnúbili v auguste 2014 a vzali sa vlani v máji na ranči v kalifornskej Topange. Ich prvý syn Elijah sa narodil v septembri 2013.


Heather Morris je známa predovšetkým ako Brittany zo seriálu Glee (2009 - 2015). Zahrala si aj v komédii Sexi roztlieskavači (2009) či kriminálnej dráme Spring Breakers (2012), v minulosti tancovala v sprievodnej skupine speváčky Beyoncé.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies