FOTO Helena Vondráčková oslávila krásne jubileum, dostala zvláštny darček

NETKY.SK • 29 Jún 2017, 12:11 • 2 min
FOTO Helena Vondráčková oslávila krásne jubileum, dostala zvláštny darček

ČESKÝ KRAS – Populárna česká speváčka Helena Vondráčková cez víkend oslávila 70. narodeniny koncertom na hrade Karlštejn. Ku krásnemu veku jej blahoželali priatelia, kolegovia, nechýbala speváčka Jitka Zelenková či manželka zosnulého Waldemara Matušku - Olga, ktorá pricestovala až z amerického štátu Florida.

slovakia

left justify in out

Sklamaním pre ňu bolo, že sa na oslavu nemohol dostaviť jej brat, skladateľ Jiří Vondráček, avšak úsmev jej neskôr vyčarili rôzne drahé dary.

 

Pozornosť hostí najviac pútala bábika s podobizňou speváčky. Tú dostala od kamarátky Jitky Zelenkovej. „Dala som jej vyrobiť bábku mojím dobrým kamarátom z Ostravy. Pýtal sa ma, či má vyrobiť Helenu ako tenistku, alebo ako herečku a on ju vyrobil,“ vysvetlila Zelenková v českom Blesku.

 

img

  

Ešte pred koncertom Vondráčkovej telefonicky blahoželal aj Karel Gott s manželkou Ivanou. Karel mi pri tom zaspieval do telefónu: "Helenka má narozeniny a my máme přání jediný," prezradila oslávenkyňa.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies