FOTO Hasiči v Rajci zápasia s požiarom hospodárskej budovy, oheň sa rozšíril aj na okolité domy

NETKY.SK • 3 December 2015, 10:12 • 2 min
FOTO Hasiči v Rajci zápasia s požiarom hospodárskej budovy, oheň sa rozšíril aj na okolité domy

RAJEC – Hasiči z Rajca, Žiliny a zo Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline likvidovali v stredu (2.12.) v Rajci rozsiahly požiar hospodárskej budovy, ktorý sa rozšíril aj na dva vedľa stojace rodinné domy. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) HaZZ v Žiline Miroslava Ondrichová.

slovakia

left justify in out

Doplnila, že pre silné zadymenie museli hasiči zasahovať v dýchacích prístrojoch. "Pri likvidácii požiaru nasadili sedem kusov hasičskej techniky, pričom použili aj vysokozdvižnú plošinu, nakoľko bolo nutné rozoberať konštrukciu strechy na obidvoch domoch. Na miesto udalosti sa dostavil aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov, polícia, pracovníci elektrární a záchranná zdravotná služba, nakoľko dve osoby boli v šoku," uviedla hovorkyňa KR HaZZ. Požiar hasiči zlikvidovali zhruba za 4,5 hodiny od začiatku zásahu, pričom spotrebovali približne 36.000 litrov vody. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania, dodala Ondrichová.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies