FOTO Harryho snúbenica dala kráľovskej rodine nevšedné darčeky, plakali od smiechu

NETKY.SK • 8 Január 2018, 09:54 • 2 min
FOTO Harryho snúbenica dala kráľovskej rodine nevšedné darčeky, plakali od smiechu

NORFOLK – Snúbenica princa Harryho Meghan Markle strávila Vianoce s kráľovskou rodinou a postarala sa zvláštne spestrenie ich prísnych formalít.

slovakia

left justify in out

Po výdatnej večeri v paláci Sandringham v Norfolku prišlo na rad rozbaľovanie darčekov. Čo by ste kúpili kráľovnej Británie vy? Meghan si z toho ťažkú hlavu nerobila. Žiaden drahý či luxusný tovar na očarenie rodiny s modrou krvou nepriniesla.

 

Princovi Williamovi sa ušla tradičná škótska čiapka s červených brmbolcom a ryšavým príčeskom. Môže tak vykompenzovať redšie miesta svojej vlasovej pokrývky. Ukázalo sa, že kráľovská rodina má zmysel pre humor. Všetci sa vraj dobre pobavili.

 

img

Na fotografii je ukážka spomínanej škótej čiapky, ktorú mal raz na sebe Andy Murray. (Zdroj: PA)

 

Smiech nechýbal ani po tom, ako si darček odbalila samotná kráľovná Alžbeta II. Dostala plyšáka v mikulášskom obleku. Ale nie hocijakého, dokáže spievať vianočne koledy.

 

img

Foto: Amazon

 

Do kráľovskej rodiny prišlo po dlhej dobe „uvoľnenie.“ Začalo tým, keď sa princ Charles odvážil zobrať si Camillu Parker. Teraz princ Harry randí s Meghan, ktorá už za sebou má jeden rozvod. Kráľovská rodina si dosiaľ chránila dobrú povesť a vyhýbala sa rozvodom. TheLadbible píše o tom, že striktný kráľovský život osviežil čerstvý vzduch. 

 

img

 

img

 

Foto: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies