FOTO Google mapy zachytili viac než mali; sex, kriminálne činy aj "mimozemšťanov"

NETKY.SK • 1 Február 2018, 15:23 • 2 min
FOTO Google mapy zachytili viac než mali; sex, kriminálne činy aj "mimozemšťanov"

Kamery nás sledujú na každom kroku. Ak si myslíte, že ste niekde sám (napríklad v strede lesa, či pustatiny) a nikto vás nevidí, omyl, nikdy neviete, odkiaľ vás Google sleduje. Samozrejme, netreba prepadnúť paranoji, nasledujúce zábery však dokazujú, že nechcený pozorovateľ vie o našom súkromí niekedy viac ako je vhodné.

slovakia

left justify in out

Ktokoľvek nás môže sledovať cez kamery v mobile či v počítači, ktorý poniektorí nosia aj na záchod. Dokonca aj zakladateľ Facebooku Mark Zuckerberg si kameru na notebooku prelepil čiernou páskou, niečo na tom teda bude. S pouličnými kamerami v podstate každý z nás počíta, ale ešte sú tu vozidlá spoločnosti Google, ktoré sa snažia nasnímať celú planétu, aby sme sa potom vďaka online mapám mohli pohodlne orientovať. Má to však svoju daň.

 

Vidíme síce celý svet ale aj on vidí nás. Web Express.co.uk poukázal na zábery, ktoré možno omylom prekročili hranicu súkromia. Je na nich napríklad dvojica, ktorá má sex na kapote auta na nejakej odľahlej poľnej ceste, rodiaca žena na chodníku či obnažení nudisti.

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

 

Google autá alebo drony zachytili aj kriminálne činy, čo je ten lepší prípad. Vďaka niektorým záberom sa dokonca podarilo usvedčiť zločincov a dostať ich pred súd.

 

img

 

img

 

Po týchto záberoch ostanú v pomykove aj ľudia, ktorí neveria na mimozemšťanov. Niektoré bytosti na cestách vyzerajú naozaj ako z iného sveta.

 

img

Čudo na balkóne v Nice, Francúzsko. 

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies