FOTO GALANTAFEST nielen ľudí zabavil, ale aj pomohol tým v núdzi

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 14:58 • 2 min
FOTO GALANTAFEST nielen ľudí zabavil, ale aj pomohol tým v núdzi

GALANTA - Minulú sobotu 9.júla sa na Nádvorí neogotického kaštieľa v Galante konal už 9.ročník obľúbeného festivalu GALANTAFEST.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Program začal o 15:00 spolu s výjazdom motorkárov po meste. Na nádvorí sa zabávali starí aj mladí. Festival moderoval Juraj Bača a hlavný program odštartoval o 18:00 vystúpením Galantských spevákov pod názvom „HODINA S DUCHOŇOM“.

 

Po nich roztancovala a zabavila prítomných ZUZANA SPEVÁROVÁ. Zlatým klincom programu bola skupina LOJZO, s ktorej piesňami si všetci zaspomínali na staré časy.

 

Večer sa niesol v rockovom štýle, na ktorý Galantčanov naladila skupina OPLAN a AC/DC REVIVAL. Na záver, to roztočila skupina ČIBUK.

 

GALANTAFEST je nielen o zábave a o pomoci. Na vstupnom, ktoré bolo 1 euro sa vyzbieralo 1 257 eur, ktoré budú použité na nákup dvoch kresiel na odber krvi.

 

Okrem toho prebiehala na GALANTAFESTe aj dražba, v ktorej si ľudia mohli kúpiť baretku od skupiny LOJZO a edíciu vín Karla IV. Dokopy sa vyzbieralo 730€, ktoré sa rozdelia medzi 3 choré deti.

 

Generálnym partnerom 9.ročníka GALANTAFESTU boli netky.sk




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies