FOTO Fotky tejto kengury vás zaručene pobavia: Musela cvičiť so Schwarzeneggerom!

NETKY.SK • 13 Október 2017, 10:47 • 2 min
FOTO Fotky tejto kengury vás zaručene pobavia: Musela cvičiť so Schwarzeneggerom!

Austrálčan na prechádzke prírodou narazil na niečo, čo sa len tak nevidí.

slovakia

left justify in out

Kengury sú zvieratá zaradené medzi austrálske endemity. Vo voľnej prírode ich nenájdeme  nikde inde na svete. A zrejme sa im tu darí veľmi dobre. Dôkazom sú aj fotografie  Austrálčana Jacksona Kingsleyho Vincenta, ktorý bol nesmierne prekvapený tým, čo zbadal na svojej prechádzke.

 

Jackson prechádzal okolo zátoky Boodjidup a náhle uvidel niečo, čo mu doslova vyrazilo dych. Nemohol uveriť vlastným očiam! V jazierku sa kúpala kengura a to nie hocijaká. Jej svalstvo bol také ohromujúce, že ju musel okamžite odfotografovať. Keď snímky následne zverejnil na sociálnej sieti, vo veľmi krátkom čase sa z nich stal virálny hit.

 

Komické na celej situácii bolo to, že zviera pôsobilo ako skutočný ľudský kulturista. Kengury sa obvykle takýmto spôsobom vo vode nekúpu a už vôbec nie je bežné, aby mali obdobnú stavbu tela. Navyše, tento jedinec si svoje kvality evidentne uvedomoval, pretože fotografovi ochotne pózoval.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies