FOTO Finalistky Miss Slovensko: Týchto dvanásť dievčat zabojuje o titul najkrajšej Slovenky

NETKY.SK • 31 Január 2017, 13:11 • 2 min
FOTO Finalistky Miss Slovensko: Týchto dvanásť dievčat zabojuje o titul najkrajšej Slovenky

BRATISLAVA – Spoločnú premiéru dnes napoludnie absolvovali finalistky 22. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2017. V bratislavskom hoteli Double Tree by Hilton ich pred zástupcami médií aj rodinnými príslušníkmi oficiálne uviedla riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

slovakia

left justify in out

Vekový priemer tohtoročných finalistiek je najvyšší za posledné roky, pochádzajú z rôznych častí Slovenska. Sú medzi nimi modelky, ale aj dievčatá, ktoré s modelingom zatiaľ vôbec neprišli do kontaktu. Najmladšia finalistka má 19 rokov a najstaršia o pár dní 24 rokov.

 

 

 

Finálovú dvanástku tvoria Michaela Cmarková (22 rokov, Kanianka), Nina Albíniová (21, Lučenec), Katarína Kovačicová (24, Likavka), Dominika Dávidová (23, Levice), Simona Svítková (23, Považská Bystrica), Petra Varaliová (19, Bardejov), Karin Kovácsová (20, Svätý Peter), Hanka Závodná (21, Bratislava), Nikoleta Hílková (21, Holíč), Gabriela Zemančíková (21, Ružomberok), Simona Straková (22, Dolný Hričov) a Michaela Šimoničová (23, Bratislava). Náhradníčkou je Zuzana Liščinská (22, Košice).

 

Dvanásť finalistiek i náhradníčka absolvovali v uplynulých dňoch prvé spoločné sústredenie, v rámci ktorého sa bližšie spoznali. Absolvovali skupinové mediálne tréningy, základy vizáže, v nasledujúcich dňoch ich čaká fotografovanie oficiálnych portrétov, fashion editoriálu i bilboardu. Koncom februára dievčatá odchádzajú na týždňové sústredenie na Kapverdy.

 

„Tento rok sme vyberali trochu iným štýlom, nemali sme regionálne kastingy. Tie boli robené formou online, dievčatá posielali jedno- až dvojminútové videá – videovizitky, čo nám dosť uľahčilo následný výber, vedeli sme, čo môžeme čakať. Bolo to náročné, prihlásili sa stovky dievčat, v semifinále sme mali 95 dievčat a vybrať z toho 13 dievčat bolo veľmi náročné. Teším sa, sú vekovo staršie, oproti minulému ročníku máme len jednu 19-ročnú, ostatné majú 21, 22, 23, niektoré aj 24 tento rok, čiže je to trocha starší ročník. Veľmi dobre sa s nimi pracuje, výborný prejav, nebáli sa tak oficiálneho predstavenia ako ročníky predtým. Teším sa na prácu s nimi,“ povedala pre TASR riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

 

„Ja ako jediná som sa do súťaže nemusela prihlasovať, keďže som postup do semifinále získala zo súťaže Miss leta. Od súťaže Miss očakávam veľa zážitkov, priateľstiev aj veľa skúseností. Už dnešný deň zmení trocha môj život, je tu veľa príjemných dievčat, s ktorými som kamarátka,“ uviedla pre TASR finalistka s číslom 6 Petra Varaliová z Bardejova.

 

Finálový večer súťaže Miss Slovensko 2017 sa uskutoční 29. apríla v priamom prenose Tv Joj. Miss Slovensko 2017 získa postup na Miss World 2017, osobný automobil, exkluzívny byt pri Dunaji a mnoho ďalších cien.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies