FOTO Fica prepustili hodinu po operácii achilovky!

NETKY.SK • 24 Február 2014, 10:48 • 2 min
FOTO Fica prepustili hodinu po operácii achilovky!

BRATISLAVA – Premiér Robert Fico sa včera podrobil operácii odtrhnutej achilovky v bratislavskej Nemocnici akad. L. Dérera na Kramároch. Zákrok prebehol bez komplikácií a premiér už hodinu po ňom odišiel z nemocnice.

slovakia

left justify in out

Kandidáta na prezidenta Roberta Fica prijali večer v nemocnici na Kramároch, po tom, čo si včera „Počas futbalového zápasu v Košiciach medzi mužstvom Roberta Fica a MSD (Mladí sociálni demokrati) mimo súboja bez cudzieho zavinenia zranil ľavú nohu. V nemocnici mu diagnostikovali odtrhnutú achilovku," informovala agentúru SITA premiérova hovorkyňa Beatrice Szabóová.

Operácia prebehla bez komplikácií a premiér odišiel na barlách už hodinu po ukončení zákroku, ktorý vykonal prednosta Kliniky úrazovej chirurgie prof. Peter Šimko. Operácia prebehla v lokálnej anestéze.

"Podľa predbežných informácií lekárov by mu špeciálna ortéza mala umožniť obmedzený pohyb," uviedla Szabóová. Pracovný program premiéra ako aj zostávajúca časť predvolebnej kampane sa podľa Szabóovej prispôsobia ďalšiemu vývoju jeho zdravotného stavu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies