FOTO Farmárovi neustále mizla úroda, so zlodejmi si však poradil: Pomohla mu v tom nahá modelka!

NETKY.SK • 21 Február 2018, 13:00 • 2 min
FOTO Farmárovi neustále mizla úroda, so zlodejmi si však poradil: Pomohla mu v tom nahá modelka!

Istý farmár vyriešil problémom so zlodejmi na svojom poli veľmi originálne.

slovakia

left justify in out

45-ročný Chenchu Reddy z Indie sa väčšinu svojho života venuje poľnohospodárstvu. Má už bohaté skúsenosti, a tak si mnoho potravín dokáže dopestovať sám. Darí sa mu dobre, jeho úroda je bohatá a zdravá. Lenže to zrejme „kole oči“ mnohým zlodejom, ktorí sa na jeho mozoľoch priživujú. Za posledné roky si totiž všimol, že veľká časť z jeho ťažko dopestovanej zeleniny niekde mizne. Nakoľko na polícii by s podobnou sťažnosťou zrejme nepochodil, rozhodol sa, že si poradí sám.

 

Tak ako si mnohí farmári chránia polia pred vtákmi rôznymi strašiakmi, on si na okraj svojho pozemku umiestnil niečo podobné. Rozhodne však nejde o niečo, čo má prípadného zlodeja vyľakať, práve naopak, má ho to zaujať natoľko, až jeho pozornosti úplne unikne bohatá úroda. Chenchu tam totiž umiestnil veľký plagát sexi polonahej modelky!

 

Sporo odetou ženou je Sunny Leone, modelka a pornoherečka indického pôvodu, ktorá prerazila v Spojených štátoch, no vo svojej domovine je veľmi známa. Aj preto sa Chenchu rozhodol práve pre ňu. A ako uviedol, tento originálny nápad prináša výsledky. Jeho úroda ostáva tam, kde ostať má. „Trik zafungoval. Nikto sa teraz na moju úrodu už nepozerá,“ prezradil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies