FOTO Fanúšikovia hľadajú tohto malého chlapca, aby mu doručili ozajstný Messiho dres

NETKY.SK • 21 Január 2016, 18:11 • 2 min
FOTO Fanúšikovia hľadajú tohto malého chlapca, aby mu doručili ozajstný Messiho dres

BARCELONA – Väčšina z nás si určite pamätá svojho obľúbeného futbalistu z detstva, ktorého meno si prisvojil počas sídliskových majstrovstiev sveta na hrboľatom ihrisku za panelákom. Asi nikto však neprejavil takúto oddanosť ako tento malý chlapec.

slovakia

left justify in out

Počas uplynulého víkendu sa na sociálnych sieťach objavili obrázky malého chlapca, ktorý má na sebe improvizovaný argentínsky dres Lionela Messiho vyrobený z igelitovej tašky. Správy hovoria o tom, že fotografia pochádza z vojnou zničeného irackého mesta Duhok, avšak tie ešte neboli potvrdené.

 


Napriek tomu však tento obrázok zahral na citlivú strunu futbalových fanúšikov po celom svete, ktorí sa teraz snažia nájsť tohto malého chlapčeka, aby mu mohli dať skutočný Messiho dres.
 

Istý profil na Twitteri dokonca tvrdí, že bol kontaktovaný Messiho zástupcami v snahe nájsť tohto chlapca. Samotný futbalista však doteraz nepotvrdil, že by tento obrázok videl.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies