FOTO Fanúšikovia Dinama Bukurešť si vystrelili z úhlavného rivala

NETKY.SK • 19 August 2016, 10:41 • 2 min
FOTO Fanúšikovia Dinama Bukurešť si vystrelili z úhlavného rivala

BUKUREŠŤ - Viacerí priaznivci rumunského futbalového klubu Steaua Bukurešť sa počas stredajšieho prvého duelu play-off Ligy majstrov proti anglickému Manchestru City museli cítiť zmätene.

slovakia

left justify in out

Dôvodom však nebol debakel, aký na vlastnom trávniku utrpel najúspešnejší klub v krajine (0:5), ale nepodarené choreo fanúšikov na tribúnach. Ešte pred úvodným výkopom duelu si z nich poriadne vystrelili podporovatelia úhlavného rivala Dinama Bukurešť. Majiteľ Steauy Gigi Becali na stredu naplánoval veľkolepú spomienku na slávny okamih klubovej histórie - 30 rokov od triumfu v Európskom pohári majstrov v roku 1986. Najal si profesionálov z eventovej agentúry, netušil však, že má do činenia s fanúšikmi konkurenčného klubu. Keď diváci utvorili očakávanú mozaiku, jedna z tribún ponúkla nápis ´Doar Dinamo Bucuresti´ (v preklade: jedine Dinamo Bukurešť, pozn.). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona