FOTO Facebook oslavuje 12. narodeniny, toto bol prvý užívateľ

NETKY.SK • 4 Február 2016, 14:27 • 2 min
FOTO Facebook oslavuje 12. narodeniny, toto bol prvý užívateľ

SAN FRANCISCO – Najväčšia sociálna sieť na svete s viac ako miliardou užívateľov dnes oslavuje svoje dvanáste narodeniny!

slovakia

left justify in out

Mark Zuckerberg spustil Facebook presne 4. februára 2004. Dnes má sieť viac ako miliardu užívateľov, zistili sme, kto bol prvým aktívnym užívateľom.

 

Pomysleli by ste si, že logicky prvým užívateľom Facebooku bol Mark Zuckerberg. Avšak podľa britského denníka The Guardian boli pred ním vytvorené ešte tri skúšobné profily. Zuckerberg bol až štvrtý.

 

Po ňom sa zaregistrovali zakladatelia Chris Hughes a Dustin Moskovitz. Avšak prvým užívateľom, ktorý nepatril medzi zakladateľov, bol spolubývajúci Marka Zuckerberga Arie Hasit.

 

 

Hasit študoval spolu s Zuckerbergom na najlepšej vysokej škole na svete – Harvarde, odkiaľ sa neskôr presťahoval do Izraela, kde sa stal rabínom.

 

Facebook si pre svojich užívateľov pripravil malé prekvapenie v podobe videa, ktoré užívateľom ukáže momenty, ktoré zažili so svojimi priateľmi.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona