FOTO Exhibícia Tennis Champions: Schmiedlová nečakala až takú zábavu

NETKY.SK • 2 December 2015, 09:54 • 2 min
FOTO Exhibícia Tennis Champions: Schmiedlová nečakala až takú zábavu

BRATISLAVA - Bola to veľmi dobrá zábava v príjemnom prostredí, zhodli sa účastníci 8. ročníka exhibície Tennis Champions v Bratislave. Trojica niekdajších šampiónov Yannick Noah, Pat Cash a Mats Wilander doplnená o profesionálneho zabávača Mansoura Bahramího a dve skvelé hráčky súčasnosti Petru Kvitovú a Karolínu Schmiedlovú boli dobrou voľbou organizátorov.

slovakia

left justify in out

"Som rada, že som mohla prísť do Bratislavy a obnoviť si spomienky na Pohár federácie. Slovenskí fanúšikovia boli výborní, aj keď o čosi viac fandili Karolíne, ale to je v poriadku,“ vravela česká tenistka Petra Kvitová. Dvojnásobná wimbledonská víťazka a členka užšej svetovej špičky sa počas záverečnej miešanej štvorhry často viac smiala ako hrala, ale vôbec jej to neprekážalo.

 

"O tom sú predsa takéto exhibície. Myslím si, že aj na druhý deň budú ešte bolieť bruchá divákov a aj nás," vravela Kvitová krátko po skončení vydarenej akcie. Jej slovenská súperka Karolína Schmiedlová sa v exhibičnej forme tenisu predstavila prvýkrát. "Rýchlo som privolila, keď ma organizátori oslovili. Spočiatku som bola mierne nervózna, lebo som nevedela, čo môžem čakať. Že to však bude až taká zábava, to som nepredpokladala," vravela 21-ročná Schmiedlová, ktorej patrí vo svetovom rebríčku 26. priečka.

Najväčším zabávačom utorkového večera bol Francúz Yannick Noah, ktorý svojimi šoumenskými kúskami často vyzýval tribúny NTC k spontánnemu potlesku. V závere sa predstavil aj ako spevák. "Bolo to skvelé. Veľmi dobre sme si sadli ako ľudia a zabávali sa spolu aj iných. Moja najbližšia exhibícia? No predsa o rok v Bratislave,“ pozval sa sám Noah. Na otázku, s kým hrá najradšej exhibičné zápasy, odpovedal typicky ironizujúco: "So všetkými okrem Mansoura Bahramího, lebo ten podvádza." Humor nezaprel ani pri odpovedi na otázku, či sa nechystá prísť na Slovensko zahrať aj ako hudobník. "Záleží na ponuke, ktorú dostanem."

Sedemnásobný grandslamový šampión Mats Wilander sa už vážnejšie vyjadril na otázku, čo by si želal do tenisového roka 2016. "Chcel by som, aby mali grandslamové turnaje osem rôznych víťazov, teda štyroch mužov a štyri ženy," uviedol už niekoľko rokov známy analytik Eurosportu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies