FOTO Ellen Pompeo sa stala trojnásobnou matkou

NETKY.SK • 30 December 2016, 08:18 • 2 min
FOTO Ellen Pompeo sa stala trojnásobnou matkou

LOS ANGELES - Tretie dieťa americkej herečky Ellen Pompeo a jej manžela, hudobného producenta Chrisa Iveryho je chlapček.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročná rodáčka z mesta Everett v Massachusetts to potvrdila vo štvrtok prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu jej manžela s novonarodeným synom. Chlapček dostal meno Eli Christopher. 

 

 

❤️Eli Christopher❤️ Chris Ivery just fell a notch.. I've got a new guy

Fotka uverejnená používateľom Ellen Pompeo (@ellenpompeo),

 

Presný dátum narodenia bábätka nie je známy, pričom médiá sa o ňom dozvedeli v stredu, keď videli rodinu s novorodeniatkom. 

 

Ellen Pompeo a Chris Ivery spolu začali randiť v roku 2003, pričom v novembri 2007 sa zosobášili. Ich prvá dcéra Stella Luna prišla na svet v septembri 2009 a predvlani sa im narodilo ďalšie dievčatko menom Sienna May, ktoré vynosila náhradná matka. 


Ellen Kathleen Pompeo je známa najmä ako predstaviteľka Meredith Grey zo seriálu Klinika Grace (2005), v ktorom účinkuje od jeho začiatku. Vďaka projektu z nemocničného prostredia si vyslúžila napríklad dve Satellite Awards, Screen Actors Guild Award, dve People's Choice Awards či nomináciu na Zlatý glóbus. Okrem toho si zahrala napríklad v snímkach ako Polnočná míľa (2002), Chyť ma, ak to dokážeš (2002), Mladosť v ťahu (2003), Daredevil (2003) či Zábavný spoločník (2005). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies