FOTO Elektráreň Temelín vyhlásila sexistickú súťaž: Zamestná stážistku, ktorá je najkrajšia v plavkách

NETKY.SK • 22 Jún 2017, 13:20 • 2 min
FOTO Elektráreň Temelín vyhlásila sexistickú súťaž: Zamestná stážistku, ktorá je najkrajšia v plavkách

Jadrová elektráreň Temelín vyhlásila rozporuplnú súťaž. Zamestná vraj tú maturantku, ktorá vyzerá najlepšie v plavkách.

slovakia

left justify in out

Jadrová elektráreň Temelín pobúrila verejnosť, keď si zvolila veľmi netradičný spôsob výberového konania na pozíciu stážistky. Rozhodla sa prijať tú z kandidátok, ktorá najlepšie vyzerá v plavkách.

 

V súťaži, ktorú nazvali Maturantka roka 2017 je výhrou dvojtýždňová odborná stáž. Na zamyslenie však je, že finalistky nemuseli preukázať žiadne odborné schopnosti, jedinou podmienkou bolo, aby na vyzývavých fotografiách vyzerali čo najlepšie. Vyhráva totiž tá, ktorá na sociálnej sieti získa najviac lajkov.

 

To pobúrilo širokú verejnosť. Dievča, ktoré nemá ideálne proporcie, no zato je intelektuálne vyspelejšie, nemá šancu stáž získať, hoci by poznatky z nej možno dokázalo využiť oveľa plnohodnotnejšie. Vedenie elektrárne si však napriek tomu stojí za svojim a tvrdí, že na tom nie je nič zlé, pretože práve počas stáže absolventka potrebné schopnosti získa.

 

Kritici celej nepodarenej marketingovej kampane sa odvolávajú na to, že absolútne nie je vhodné učiť tak mladé dievčatá, že ak chcú niečo získať, stačí im pekný zovňajšok.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies