FOTO Ed Sheeran pomohol priateľom so zásnubami, dostal za to KFC

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 15:37 • 2 min
FOTO Ed Sheeran pomohol priateľom so zásnubami, dostal za to KFC

LONDÝN - Anglický spevák Ed Sheeran, ktorý v nedeľu nečakane prišiel do Manchestru na šou rádia Key 103, pomohol svojmu priateľovi, Jakeovi Rocheovi zo skupiny Rixton, požiadať o ruku Jesy Nelson z britskej dievčenskej formácie Little Mix.

slovakia

left justify in out

Toto štvorčlenné zoskupenie vystupovalo na podujatí, keď sa zrazu na pódiu objavil interpret hitov Thinking Out Loud, Sing alebo Don't a začal spievať obľúbenú skladbu dvojice - Tenerife Sea. Roche si v tej chvíli kľakol a spýtal sa Nelson, či sa stane jeho ženou.

 

Dvadsaťdvaročný Roche sa o dva roky staršiemu Sheeranovi poďakoval za milé gesto prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „V deň, keď mal voľno, cestoval päť hodín, aby nám zaspieval našu obľúbenú skladbu. Navždy budem tvojim dlžníkom. Mám ťa rád, kamarát,“ odkázal Roche kolegovi. „Bolo mi cťou. Ďakujem za KFC“ zareagoval na poďakovanie Sheeran, ktorý je v súčasnosti na turné k albumu x (2014).

 

„Takto pred rokom som ju stretol v manchesterskej aréne. Takže to, že sa s malou pomocou môjho priateľa stalo toto, bolo to pravé. Najlepší deň môjho života,“ napísal Roche k fotografii, ktorú zverejnil prostredníctvom služby Instagram. Na obrázku kľačí pred svojou milovanou, pričom v pozadí vidieť usmiateho Sheerana.

 

 

 

„Nemôžem uveriť tomu, čo sa práve teraz stalo! Najúžasnejšia chvíľa môjho života. Všetci, ktorých najviac milujem, tu v tej chvíli boli s nami a mohli sme sa s nimi o to podeliť. Práve teraz som najšťastnejším dievčaťom na svete,“ vyznala sa na Instagrame 24-ročná Nelson.

 

Edward Christopher „Ed“ Sheeran je rodákom z mesta Hebden Bridge, no v roku 2008 sa presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh štúdiovku x, z ktorej ponúkol single Sing, Don't, Thinking Out Loud, Bloodstream, Photograph a Afire Love. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.

 

Formácia Rixton sa do povedomia verejnosti dostala singlom Me and My Broken Heart, s ktorým dobyli britský singlový rebríček. Skladba pochádza zo štúdiovky Let the Road (2015), ktorá obsahuje napríklad aj piesne Wait on Me, Hotel Ceiling a We All Want the Same Thing. Členkami Little Mix sú okrem Nelson aj Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock a Jade Thirlwall. Na konte majú štúdiovky DNA (2012) a Salute (2013). Tento rok v novembri plánujú uviesť na trh nahrávku Get Weird.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies