FOTO Ed Sheeran daroval charite model svojej hlavy z Lega

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 13:14 • 2 min
FOTO Ed Sheeran daroval charite model svojej hlavy z Lega

LONDÝN - Anglický spevák a hudobník Ed Sheeran daroval charite model svojej hlavy vytvorený z Lega. Netradičný dar v životnej veľkosti dal umelec pobočke organizácie St Elizabeth Hospice v meste Framlingham, kde vyrastal. Dvadsaťsedemročný interpret okrem toho charite daroval aj viacero svojich osobných vecí, ako napríklad gramofón, skejtbord, školské učebnice či jeho memorabílie spojené s kečupom značky Heinz.

slovakia

left justify in out

"Bol skutočne štedrý - z času na čas vytrieďuje," vyjadrila sa hovorkyňa Hele Owen s tým, že spevák na nich myslí, keďže sú v "jeho" meste. "Obyčajne to je pár svetrov a tričiek od Hoaxu, ktoré nosí na turné, čo je skvelé, no tentoraz sme dostali hlavu," uviedla Owen. Ako pre spravodajský portál BBC ďalej vysvetlila, "naozaj pekný model" hlavy si Sheeran urobil sám.

 

img

Foto: Paul Edwards


Charita momentálne uvažuje, čo s bustou z Lega urobí. Možno ju vystaví vo svojom hospici v Ipswichi a potom zrejme ponúkne v dražbe, cituje St Elizabeth Hospice BBC. Organizácia v minulosti predávala veci, ktoré od speváka dostala do daru, na internete. Zatiaľ sa však nerozhodla, ako predať jeho najnovšie dary, keďže chce, aby z jeho štedrosti mali úžitok miestni ľudia. Menovanej charite pomáha aj Sheeranova matka Imogen, ktorá jej pravidelne daruje ručne vyrobené šperky.

Edward Christopher Sheeran debutoval v roku 2011 albumom +, po ktorom nasledovali štúdiovky x (2014) a ÷ (2017). So všetkými tromi nahrávkami dobyl UK Chart, pričom s druhou a treťou sa dostal na vrchol aj v americkom rebríčku Billboard 200. Na konte má štyri ceny Grammy, štyri BRIT Awards a tiež dve Ivor Novello Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona