FOTO Dychberúce róby celebrít zo slávnostného odovzdávania prestížnych cien Tony Awards

NETKY.SK • 13 Jún 2018, 18:35 • 2 min
FOTO Dychberúce róby celebrít zo slávnostného odovzdávania prestížnych cien Tony Awards

NEW YORK - Americké ceny Tony sa rozdávajú už od roku 1947 vybranými pracovníkmi divadiel a novinármi v rôznych oblastiach divadla, muzikálu a činohry. Udeľujú sa v celkovo 24 kategóriách, cenu môže získať iba predstavenia či herci z Broadwaya v americkom New Yorku.

slovakia

left justify in out

Ide o udalosť porovnateľnú napríklad s filmovými Oscarmi či hudobnými cenami Grammy. Pozrite sa, ako sa na tento ročník, ktorý sa konal 11. júna, obliekli, pre niekoho možno menej známe, celebrity.

 

Na červenom koberci boli tento rok k videniu samozrejme herečky aj herci, ale aj návrhári, speváci a speváčky, novinári, spisovatelia a mnohí ďalší. 

 

"Kráľovná módy" Anna Wintour stavila na obľúbené, rovno strihané šaty v dĺžke po členky. Obula aj svoje ikonické páskové sandálky, ktoré sú špeciálne vytvorené tak, aby čo najviac ladili k odtieňu jej kože. Žltá farba šiat americkej šéfredaktorke časopisu Vogue pristala a obľúbený krátky náhrdelník šatám dodal patričný lesk.

 

Spisovateľka Tavi Gevinsonová v sprievode návrhára Zaca Posena zažiarila v jemných ružových šatách s výšivkou. Ako doplnky zvolila ladiace páskové sandálky na vysokom podpätku a kontrastnú kabelku v tyrkysovej farbe.

 

Herečka Rachel Brosnahanová sa možno úmyselne, možno neúmyselne zladila s kvetinovou výzdobou celej akcie. Rozkvitnuté šaty pôsobili veľmi žensky no možno trochu gýčovo. V kombinácii s vyčesanými vlasmi, decentným make-upom aj šperkami však dostali na hodnote.

 

Strieborný spodok herečky LaChanze upútal ligotavým asymetrickým spracovaním. Herečke šaty svedčia no jej dekolt vyzerá tak, že v nich ledva dýcha a spodok pripomína vianočnú salonku. 

 

Nežne vyzerajúca herečka Taylor Louderman stavila na minimalistický strih. Vďaka farbám šiat však dostali patričnú šťavu.

 

Pamätáte si na telenovelu Rosalinda? Na Tony Awards sa objavila aj herečka a speváčka Thalia, ktorá sa vôbec od toho času nezmenila a predviedla sa v sofistikovanom nadčasovom kostýme. Svedčí jej to.

 

Kto povedal, že na udalosť tohto typu nemôžete prísť v župane sa mýlil. Extravagantný novinár Hamish Bowles podčiarkol týmto "županovým" oblekom svoj štýl. Samozrejme, nie je to však vhodné pre všetkých.

 

VIDEO Trápny Robert de Niro vulgárne nadával Trumpovi

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies