FOTO Dvojičky spolu oslávili 100 rokov, ich recept na dlhý život sa vám páčiť nebude

NETKY.SK • 28 November 2016, 17:56 • 2 min
FOTO Dvojičky spolu oslávili 100 rokov, ich recept na dlhý život sa vám páčiť nebude

STOURPORT - Dvojčatá Irene Crump a Phyllis Jones oslávili svoje 100. narodeniny s pohľadnicou od britskej kráľovnej a oslavou v kruhu rodiny a priateľov.

slovakia

left justify in out

Sestry sa narodili 25 minút po sebe a svoju dlhú životnosť pripisujú "tvrdej práci a dobrému jedlu". Obe ženy sú už vdovy a posledných päť rokov spolu žijú v Stourporte.

 

"Špeciálne ročníky zvykneme oslavovať spoločne. Vždy si urobíme krásny deň. Oslávili sme spolu 90 rokov a vlani aj 99,“ povedala mladšia Irene. „Za našu dlhovekosť vďačíme hlavnej tvrdej práci a dôležitá je aj dobrá strava,“ dodala.

 

Dvojčatá majú navzájom krstné meno druhej ako svoje prostredné a tvrdia, že vždy si boli veľmi blízke aj keď sú úplne odlišné. Irene bola vždy trochu väčšia. „Vždy som bola ťažšia. Nie som tučná, len viac bacuľatá. Phyllis je tá tenká,“ vysvetlila Irene.

 

 

Dvojčatá mali staršiu sestru Dorothy, ktorá zomrela v roku 2006 vo veku 92 rokov.

 

Irene nikdy nemala žiadne deti a Phyllis porodila len jediného syna Carla Jonesa, ktorý sa stará o obe sestry. Obidve sú zatiaľ sebestačné, no Phyllis nedávno dostala vaskulárnu demenciu.

 

"Moja žena Patricia a ja ich často navštevujeme a každý deň aspoň zavoláme,“ povedal Carl.

 

Irene a Phyllis sú skromné dámy, na svoj veľký sviatok vraj nechceli žiadne dary.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona