FOTO Dve dokonalé telá: Cristiano Ronaldo a kráska z Victoria´s Secret zhodili šaty

NETKY.SK • 20 Január 2016, 18:15 • 2 min
FOTO Dve dokonalé telá: Cristiano Ronaldo a kráska z Victoria´s Secret zhodili šaty

BRATISLAVA - Dvaja najvhodnejší ľudia na tejto planéte odhodili šaty pre pánsky magazín GQ.

slovakia

left justify in out

Tvorcovia magazínu sa rozhodli, že ich obálku najnovšieho čísla nebude zdobiť iba krásna super modelka Victoria Secret Alessandra Ambrosio, ale aj muž.

Ním sa stal futbalista Cristiano Ronaldo. Na svojej stránke píše magazín, že Cristiano Ronaldo a Alessandra Ambrosio majú jedny z najsexy tiel na svete, tak prečo ich nespojiť a nenafotiť obálku?

 

img


Dvojici to na fotkách v magazíne veľmi pristane. Ronaldo má k modelkám blízko. S modelkou Irinou Shayk tvoril pár 5 rokov. 
Alessandra Ambrosio je vydatá a s manželom má dve malé deti.  

 

img


Ronaldo poskytol magazínu aj rozhovor, v ktorom hovorí aj o svojej kariére v budúcnosti. Pripustil, že uvažuje nad futbalovou kariérou na americkej pôde. 

"Možno, že v budúcnosti bude dobré ak budem mať šancu, aby som tam mohol hrať. Človek nikdy nevie, ale je to niečo zaujímavé. Považujem o tom“, povedal Ronaldo. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies