FOTO Duda potešil darčekmi deti v Snine

NETKY.SK • 23 December 2014, 16:13 • 2 min
FOTO Duda potešil darčekmi deti v Snine

SNINA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda zavítal na vianočné sviatky domov do Sniny. Napriek nabitému programu si našiel čas a deň pred Štedrým večerom rozdával v rodnom meste radosť.

slovakia

left justify in out

Povzbudil mladých futbalistov a deti z detského domova, ktorým rozdal aj darčeky. Možnosť osobne sa stretnúť a porozprávať s vychádzajúcou futbalovou hviezdou bol pre deti výnimočný, nezabudnuteľný zážitok a predčasný vianočný darček. "Veľmi sa teším, že som mohol aspoň takouto troškou potešiť tieto deti. Ďakujem vedeniu detského domova, že mi to umožnilo. Určite sa sem rád niekedy vrátim,“ povedal Ondrej Duda po návšteve detského domova v Snine.

 

Okrem toho si naplánoval aj návštevu materského futbalového klubu MFK Snina a základnej školy na Budovateľskej ulici, ktorej bol kedysi žiakom. Ondrej Duda prispel nielen novými loptami, ale aj kopačkami a ďalším športovým vybavením pre klub a takisto aj pre základnú školu. "Je to vždy skvelý pocit vrátiť sa na miesto, kde ste prvýkrát kopli do lopty. Ďakujem MFK Snina, že ma tréneri hneď od začiatku viedli tým správnym smerom. Verím, že som svojou prítomnosťou dodal chlapcom motiváciu, chuť hrať a najmä sa nevzdávať,“ dodala opora poľského klubu Legia Varšava. 

 

Dvadsaťročný stredopoliar všetkých prekvapil. "Je obdivuhodné ako tento mladý človek rozmýšľa. Málokedy sa stretneme s takou osobnou iniciatívou a chuťou pomáhať. Klobúk dole, keď si mladý človek zoberie filantropiu ako súčasť svojho životného štýlu,“ povedal na Dudovu adresu Karol Csontó, majiteľ agentúry Stars & Friends a predseda správnej rady Stars & Friends Nadácie, ktorý sa spolu s talentovaným futbalistom na predvianočnej návšteve v Snine zúčastnil.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies