FOTO Duchaplná letuška originálne odpísala večne nespokojného pasažiera: Tak si radšej pospal

NETKY.SK • 16 November 2018, 11:01 • 2 min
FOTO Duchaplná letuška originálne odpísala večne nespokojného pasažiera: Tak si radšej pospal

Letušky to nemajú vždy jednoduché, no za každých okolností si musia zachovať chladnú hlavu.

slovakia

left justify in out

Ak ste už niekedy pracovali s ľuďmi zrejme viete, že ide o mimoriadne náročnú záležitosť. Každý sme nejaký, každý z nás má iné predstavy o svete a potrebuje iný prístup. Tomuto všetkému sa musí flexibilne prispôsobiť jedna osoba tak, aby vyhovela i pomohla. Podobne pracujú aj letušky a stewardi a majú to ešte o to ťažšie, že často riešia problémy vystresovaných ľudí, ktorých reakcie sú strachom ešte znásobené. Oni však musia ostať diplomatickými a úslužnými. Za každých okolností. A to je skutočne náročná úloha.

 

Svoje o tom vie aj istá letuška, ktorá počas cesty do Japonska musela riešiť nepríjemnú situáciu. Jeden z pasažierov si totiž zarezervoval sedadlo a predpokladal, že sa bude nachádzať presne vedľa okna. Skutočnosť bola ale iná, a tak sa rozhorčený muž rozhodol konfrontovať personál, ktorý za nepríjemnosť vonkoncom nemohol.

 

Nespokojný muž opakovane atakoval letušky. Tie napriek jeho neokrôchanosti museli reagovať zakaždým slušne a trpezlivo. A tak sa jedna z nich rozhodla vyriešiť jeho problém s humorom. Vzala čistý kancelársky papier, fixkou naň nakreslila „výhľad z lietadla“ a nalepila ho na stenu bez okna. K tomu milý pán už zrejme nemal čo dodať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies