Drzá žena svadobčanom zničila fotenie, odmietla sa opaľovať mimo záber

NETKY.SK • 6 Júl 2018, 06:00 • 2 min
Drzá žena svadobčanom zničila fotenie, odmietla sa opaľovať mimo záber

TORQUAY - Svadobný deň má byť jedným z najšťastnejších dní v živote s cennými spomienkami, ktoré vydržia celý život. Svadobné fotenie je preto dôležitý a neodmysliteľný bod programu. Na verejnom priestranstve sa však môže objaviť arogantná žena, ktorá dokonalú prípravu dokáže zničiť.

slovakia

left justify in out

Presne to sa stalo novomanželom Markovi Lingovi (49) a Mandy Cripwellovej (35). V sobotu po obrade v kostole sa išli aj so zvyškom rodiny a príbuznými fotiť do parku s romantickým altánkom, pri ktorom sa fotí každý druhý pár z mesta Torquay. 

 

Narazili však na veľký problém. Pred altánkom sa presne v ten deň opaľovala neznáma žena, ktorá sa desiatkami svadobčanov nenechala rušiť. Fotograf poskakoval okolo a snažil sa ju zo záberu vyňať, no nie vždy to šlo.

 

img

Foto: Youtube, SWNS


"Išiel som k nej a požiadal ju, aby sa presunula, predstierala, že spí,“ povedal Markov syn, Marcus Ling (24).

"Neskôr bola opäť vyzvaná, aby sa posunula vodičom limuzíny a konečne sa zdvihla, ale nechala na mieste všetky svoje veci, ktoré stále zavadzali,“ pokračuje Marcus.

"Je to dobre známe svadobné miesto, odkiaľ má fotografie asi každý, takže mohla vedieť, že sa tam v sobotu bude niekto fotiť,“ dodal.

Rodinní príslušníci pricestovali z celého sveta, aby boli súčasťou veľkého dňa a zvečnili sa s krásnou nevestou. Nemenovaná žena ale zrejme mala dôležitejšie dôvody na opaľovanie sa pred romantickým altánkom.

 


„Bola obklopená svadobnými hosťami, manželský pár bol priamo za ňou a fotograf stále volal na pózovanie rôznych ľudí, tak vedela, čo sa deje. Mysleli sme, že sa aspoň na chvíľu presunie, ale nie. Bolo to pekelne drzé a neúctivé,“ povedala príbuzná Natalie Ling.

Úbohí pár, snáď im vyšli aspoň niektoré fotky.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies