FOTO Druhá dcéra Dwaynea Johnsona sa volá Jasmine

NETKY.SK • 21 December 2015, 09:31 • 2 min
FOTO Druhá dcéra Dwaynea Johnsona sa volá Jasmine

LOS ANGELES - Americký herec a wrestler Dwayne Johnson, známy aj ako The Rock, prezradil meno svojej druhej dcéry.

slovakia

left justify in out

Dievčatku, ktoré sa narodilo 16. decembra, dali rodičia meno Jasmine. Štyridsaťtriročný rodák z Kalifornie zverejnil meno prostredníctvom služby Instagram, kde tiež publikoval fotografiu, ako mu novorodenec leží na hrudi. "Vianoce prišli skôr. Niekoľko minút po pôrode už ležala na otcovej hrudi. Byť vďačným človekom získalo úplne nový zmysel..." napísal Johnson pri snímke.

 

 

 

Christmas came early! Within minutes of being born she was laying on daddy's chest. And being a grateful man takes on a whole new meaning... Thank you guys so much for the awesome congratulatory wishes and love you've been sending @laurenhashianofficial and myself. We're extremely grateful. Kinda crazy but in this cool and powerful skin to skin bonding moment with my newborn baby Jasmine, I had just one wish I asked the universe... Give me the strength to be a better man today than I was yesterday. If I can accomplish that, then I'd have a good shot at being a great father. To all you young men out there who will be fathers one day, the goal of "being better" will never steer you wrong. Trust me I've been down this road. Something else that'll never steer you wrong is "walking thru the fire" with your baby's mama. I was right there during labor, helping her breathe, every highly intense contraction, every second of pain, right there watching the actual birth, cutting the cord and wiping the tears. Incredible. *(Now don't get me wrong boys, it wasn't like I was at the end of the table, squatting like a catcher waiting for the fastball to come down the pike..😂 but as men, it's a miracle we should witness because it'll give you a whole new respect for the strength and beauty of a woman). Again, THANK YOU guys so much for all the love during this blessed time. I always say I'm a lucky dude because I've got the greatest fans in the world - and it's true. Merry Christmas and Happy Holidays to you and your families from ours. #ChristmasCameEarlyToSayHello #WhileSleepOfficiallySaysGoodbye #2xProudPapaSilverback #SheCanDateWhenShes40 💪🏾👊🏾💯

Fotka uverejnená používateľom therock (@therock),

 

Matkou dieťaťa je hercova partnerka Lauren Hashian. Pre dvojicu, ktorá je spolu deväť rokov, je to prvé spoločné dieťa. Johnson už má 14-ročnú dcéru Simone s bývalou manželkou Dany Garcia, s ktorou bol ženatý v rokoch 1997 - 2007.

 

Dwaynea Johnsona považujú za jedného z najlepších profesionálnych wrestlerov všetkých čias. Jeho debutom na striebornom plátne bola malá úloha Kráľa Škorpióna v snímke Múmia sa vracia (2001). O rok neskôr prišiel film Kráľ Škorpión (2002), vďaka ktorému sa Johnson so sumou 5,5 milióna amerických dolárov dostal do Guinnessovej knihy rekordov ako herec s najvyšším honorárom za prvú hlavnú úlohu. Diváci ho môžu poznať aj zo snímok Vitajte v džungli (2003), Kráčajúca skala (2004), Buď cool (2005), Plán hry (2007), Dostaňte agenta Smarta (2008), Hora čarodejníc (2009), Fízli zo zálohy (2010), Rýchlo a zbesilo 5 (2011), G.I. Joe: Odveta (2013), Pot a krv (2013), Rýchlo a Zbesilo 6 (2013), Hercules (2014), Rýchlo a zbesilo 7 (2015) alebo San Andreas (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona