FOTO Drastická premena: Z mladej ženy sa stal starý punk-rocker

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 19:23 • 2 min
FOTO Drastická premena: Z mladej ženy sa stal starý punk-rocker

CORNWALLE - Úprava pomocou make-upu nie je pre dnešné ženy ničím novým, no to čo s ním dokáže Neill Gorton, je umenie a rozhodne stojí za povšimnutie.

slovakia

left justify in out

Gorton (46) je profesionálny maskér, ktorého zručnosti využívajú na špeciálne efekty vo filmoch. Jeho prácu možno vidieť napríklad v snímkach ako Doctor Who či Zachráňte vojaka Ryana.

 

Jedného dňa dostal chuť urobiť niečo zaujímavé, pričom sa inšpiroval štýlom Sex Pistols.

 

Zavolal si preto 26-ročnú ženu a transformoval ju do tela 50-ročného punk-rockera. Premena trvala dlhé dve hodiny, pričom použil kožné protézy, parochňu a množstvo make-upu.

 

"Snažil som sa urobiť niečo pútavé a zaujímavé. Premeniť mladú dievčinu na starého punk-rockera mi prišlo celkom zábavné,“ vysvetlil. "Make-up sám o sebe trvalo niekoľko hodín, ale vyžadovalo si to strašne veľa prípravy vopred," povedal.

 

Keď sa modelka Kelsey-Leigh Walker zbadala v zrkadle, nespoznala samú seba. "Nezdalo sa mi, že by som na stoličke sedela príliš dlho, ale tá transformácia bola ohromná. Aj spätná väzba na sociálnych médiách bola veľmi pozitívna," povedala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies