FOTO Dráma vo Zvolene: Muž sa pokúsil zavraždiť svoju ženu, v izbe bola ich 11-ročná dcéra

NETKY.SK • 21 Február 2017, 13:39 • 2 min
FOTO Dráma vo Zvolene: Muž sa pokúsil zavraždiť svoju ženu, v izbe bola ich 11-ročná dcéra

ZVOLEN – V pondelok (20.2) zobudil obyvateľov rodinného domu vo Zvolene krik 46-ročnej Andrei, ktorú v spánku napadol jej 54-ročný manžel Ľubomír.

slovakia

left justify in out

Ten o piatej hodine ráno vošiel do izby v rodinnom dome na Jaselskej ulici vo Zvolene a bodol svoju manželku do brucha. V izbe sa nachádzala ich 11-ročná dcéra.

 

„Pravdepodobným podnetom k jeho konaniu bolo podanie žiadosti o rozvod, o ktorom sa krátko pred tým dozvedel,“ informovala netky.sk hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

 

„Štyridsaťšesťročnú ženu začal bodať kuchynským nožom, čomu sa poškodená začala brániť a chcela z bytu ujsť. Nakoľko dvere bytu boli zamknuté, rozbila sklenenú výplň a kričala, no muž vo svojom útoku naďalej pokračoval,“ opísala incident Kováčiková.

 

Na krik sa zobudil Andrein brat, ktorý vykopol dvere a agresívneho Ľubomíra spacifikoval.

 

„Na miesto boli privolaní aj záchranári, ktorí ženu so život ohrozujúcimi zraneniami previezli do nemocnice. Hliadka polície útočníka zadržala,“ dodala hovorkyňa.

 

Polícia obvinila Ľubomíra z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Vyšetrovateľka podala podnet na vzatie Ľubomíra do väzby.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies