FOTO Dráma na bratislavskom obchvate: Agresívny muž zastavil premávku a žene pred očami detí rozbil ústa

NETKY.SK • 25 Október 2016, 13:45 • 2 min
FOTO Dráma na bratislavskom obchvate: Agresívny muž zastavil premávku a žene pred očami detí rozbil ústa

BRATISLAVA – Žena na bratislavskom obchvate doplatila na agresívneho vodiča. Predbehla ho, keď išiel v ľavom pruhu, ten ju zastavil a zbil ju pred očami jej detí. Polícia celý incident vyšetruje a údajne má k dispozícii aj kamerový záznam.

slovakia

left justify in out

Asi 50-ročný muž išiel po obchvate Bratislavy v ľavom pruhu, keď ho v pravom pruhu predbehla žena. Ten sa nahneval zablokoval obchvat a začal jej búchať po kapote auta. Keď žena čiastočne otvorila okno a to agresor využil.

 

„On silou prerazil elektrické otváranie okna auta, strhol okno dole pravou rukou a ľavou jej vrazil päsťou do tváre. Rozbil jej ústa," povedal pre Tv Markíza Juraj, manžel poškodenej Lenky.

 

img

 

Táto dráma sa ešte navyše odohrala pred očami malých detí, ktoré sedeli na zadnom sedadle. „To nebola výchovná facka - to bola rana ako z dela. Moja žena je duchaprítomný človek - chytila rúru od vysávača, vystúpila z auta a ako on zbadal, že má niečo v ruke, nasadol do auta a utiekol," povedal Juraj.

 

„Hovorili, že môže byť následok aj na dvojročnej dcére, staršia to vníma priamo - má päť rokov a dúfame, že na to čoskoro zabudne a doma sme sa dohodli, že sa o tom nebudeme rozprávať, poradili nám to aj psychológovia," uzatvoril Juraj.

 

Celý prípad má v rukách polícia a údajne majú k dispozícii aj kamerový záznam. Polícia už vypočula útočníka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona