FOTO Drake zverejnil obal albumu Views from the 6

NETKY.SK • 25 Apríl 2016, 10:28 • 2 min
FOTO Drake zverejnil obal albumu Views from the 6

OTTAWA - Kanadský rapper Drake zverejnil obal albumu Views from the 6.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný interpret sa rozhodol použiť fotografiu, na ktorej sedí takmer na vrchole CN Tower v Toronte. Rapper sa podelil o obal, na ktorom spolupracovali Caitlin Cronenberg a Nicky Orenstein, prostredníctvom služby Instagram. "Mestu, ktoré milujem a ľuďom, ktorí v ňom žijú. Ďakujem vám za všetko," uviedol k príspevku rodák z Toronta.

 

 

To the city I love and the people in it...Thank you for everything #VIEWS

Fotka uverejnená používateľom champagnepapi (@champagnepapi),

 


Štúdiovka sa dostane na trh v piatok 29. apríla. Tracklist nahrávky zatiaľ nie je známy, no očakáva sa, že album bude obsahovať skladby Summer Sixteen, One Dance a Pop Style, ktoré interpret zverejnil tento rok.


Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011) a Nothing Was The Same (2013). Okrem toho má na konte napríklad aj nahrávky If You're Reading This It's Too Late (2015) a What a Time to Be Alive (feat. Future), pričom posledných päť spomínaných počinov sa umiestnilo na prvej priečke rebríčka Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, deväť BET Awards či šesť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona