FOTO Dopravná nehoda si vyžiadala dva životy

NETKY.SK • 11 September 2017, 15:21 • 2 min
FOTO Dopravná nehoda si vyžiadala dva životy

ZVOLEN - Na ceste I/66 medzi Zvolenom a Dobrou Nivou sa dnes ráno stala tragická dopravná nehoda. Na mieste pri nej zahynuli dve osoby. V súvislosti s nehodou bola cesta dopoludnia uzavretá, po zdokumentovaní nehody je v súčasnosti plne prejazdná.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

 

Ako popoludní informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, pri nehode zahynul manželský pár. "Podľa doterajšieho objasňovania k dopravnej nehode došlo tak, že 66-ročný vodič dodávkového vozidla za doposiaľ presne nezistených okolností prešiel do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s osobným motorovým vozidlom Škoda Felícia. To viedol 71-ročný vodič. Spolu s jeho 69-ročnou spolujazdkyňou utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. V súvislosti s tragickou nehodou sme začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrovania boli prizvaní znalci z odboru dopravy aj zdravotníctva," konštatovala Kováčiková.

 

Polícia hľadá svedkov tragickej nehody. Ak by niekto vedel poskytnúť bližšie informácie, prípadne niektorý z okoloidúcich vodičov disponuje videozáznamom, ktorý by priebeh nehody zachytával, nech to oznámi polícii na telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies