FOTO Dopravná nehoda pri Trnave: Zranilo sa najmenej 25 ľudí

NETKY.SK • 1 Júl 2017, 10:19 • 2 min
FOTO Dopravná nehoda pri Trnave: Zranilo sa najmenej 25 ľudí

TRNAVA/ BRATISLAVA - Pri vážnej dopravnej nehode sa zranilo asi 25 osôb. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa HaZZ Zuzana Farkasová, dnes o 8:45 boli hasiči vyslaní k dopravnej nehode autobusu na štátnej ceste I/61 medzi obcami Bučany a Trakovice.

slovakia

left justify in out

"Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že sa pri nehode autobus prevrátil na bok, pričom sa v ňom viezlo 52 osôb," uviedla. Na mieste je záchranársky vrtuľník a evakuačný autobus HaZZ.

 

Pri udalosti zasahuje 17 hasičov z Trnavy, Piešťan a Hlohovca s päť kusov hasičskej techniky," uviedla.

 

Podľa informácií policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej je cesta uzatvorená a polícia riadi premávku.

 

"Podľa prvotných informácií, pri nehode nikto nezomrel, nie sú tam zakliesnené osoby, predbežne sú tri osoby zranené ťažko, asi 15 osôb utrpelo stredné zranenia," uviedla Kredatusová

 

Zranených z prevráteného autobusu previezli do viacerých nemocníc

Zranených z vážnej dopravnej nehody autobusu, ktorý sa dnes pred deviatou hodinou prevrátil medzi obcami Bučany a Trakovice, previezli sanitky do nemocníc v Trnave, Galante a Piešťanoch. Jednu vážne zranenú osobu previezol vrtuľník do nemocnice v Bratislave. Pri nehode podľa informácií hovorcu operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela utrpeli štyri osoby ťažké zranenia, 14 stredne ťažké a niekoľko ďalších ľudí vyviazlo s ľahkými zraneniami.

 

Vo Fakultnej nemocnici v Trnave prebieha diagnostikovanie zranených z autobusu. Zatiaľ nie je podľa hovorkyne nemocnice Anety Racikovej známy ich presný počet, ani rozsah zranení. Bližšie informácie o zdravotnom stave nemocnica poskytne až popoludní.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies