FOTO Dom, v ktorom Trump prežil detstvo, má nového majiteľa

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 10:27 • 2 min
FOTO Dom, v ktorom Trump prežil detstvo, má nového majiteľa

WASHINGTON - Dom, v ktorom súčasný americký prezident Donald Trump strávil detstvo, predali za 2,4 milióna dolárov. Informoval o tom americký denník The Politico.

slovakia

left justify in out

Rodinný dom s plochou 185,8 metra štvorcových stojí v newyorskej štvrti Queens. Na sídlisku Jamaica Estates, určenom pre strednú vrstvu, ho v roku 1940 dal postaviť otec súčasného prezidenta Fred Trump. V dome je päť spální, štyri kúpeľne, krb i zimná záhrada.

 

Nehnuteľnosť vlani v decembri kúpil realitný maklér Michael J. Davis za 1,39 milióna dolárov a teraz ju predal za 2,4 milióna dolárov. Meno nového majiteľa domu nebolo zverejnené.

 

"Tento dom je niečo viac ako len nehnuteľnosť. Nehnuteľnosti, za ktorými sa skrýva zvláštny príbeh, idú do dražby podobne ako umelecké diela," vysvetlil predstaviteľ aukčnej siene, kde sa dom predával.

 

Denník The Politico pripomenul, že Trump počas predvolebnej kampane vyhlásil, že by chcel kúpiť dom, v ktorom strávil detstvo. Biely dom zatiaľ predaj domu v štvrti Queens nekomentoval.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona