FOTO Doktor asistoval rodiacej žene v Halloweenskej maske, drobca na svete privítala takáto príšera!

NETKY.SK • 6 November 2017, 16:00 • 2 min
FOTO Doktor asistoval rodiacej žene v Halloweenskej maske, drobca na svete privítala takáto príšera!

TENNESSEE – Halloween je obdobie plné strašidelných zjavov, no posledné miesto, kde by ste čakali nejakú príšeru je pôrodná sála.

slovakia

left justify in out

Brittany Selph z Tennessee pred polnocou v deň Halloweenskych osláv odtiekla plodová voda. Manžel Justin ju odviezol do nemocnice, aby bezpečne porodila. Zdravotná sestra zavolala doktora, ktorého mala Brittany dohodnutého. Namiesto neho vo dverách zjavil Joker z fimu The Dark Knight. Manželia boli najskôr poriadne prekvapení, no potom sa nevedeli prestať smiať.  

 

Dr. Paul Locus vyšetril Brittany a zistil, že pôrod ešte nenastal a môže to trvať hodiny. Manželia ho nechceli „obťažovať“ a tak s dohodli, že doktor pôjde zatiaľ domov rozdávať deťom sladkosti, kým sa malý Oaklyn začne pýtať na svet. A tak sa aj stalo. Keď Brittany začala rodiť, prišiel jej na pomoc Joker v dokonalom prevedení.

 

"Tam je moja žena, pozerá Jokerovi rovno do očí a rodí naše dieťa, to je pohľad!“ napísal k fotografii na Facebooku Justin. Ten mal v pláne scénu aj vysielať naživo, avšak zdravotná sestra ho stopla. Brittany to iste ocenila.

 

img

Foto: Justin Selph/Facebook

 

"Prepáčte, že som včera v noci nemohol prísť," povedal na druhý deň Dr. Locus už v klasickom lekárskom plášti a tváril sa, že ich dieťa odrodil skutočný Joker. Dokonca sa jeho menom aj podpísal do karty.

 

img

 

Ako sa zatvári malá Oaklyn, keď sa o pár rokov dozvie ako prišiel na svet?

 

img

Foto: Justin Selph/Facebook

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies