FOTO Dojemný príbeh: Otec si zjazvil hlavu, aby podporil syna, ktorý bojuje s rakovinou mozgu

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 19:54 • 2 min
FOTO Dojemný príbeh: Otec si zjazvil hlavu, aby podporil syna, ktorý bojuje s rakovinou mozgu

KANSAS - Milujúci otec dokázal, ako veľmi mu záleží na jeho rodine dojemným gestom, ktoré by neurobil každý.

slovakia

left justify in out

Jeho synovi Gabrielovi Marshallovi v roku 2015 diagnostikovalis rakovinu mozgu a musel podstúpiť chirurgický zákrok, ktorý mu na hlavičke zanechal škaredú veľkú jazvu.

 

Otec Josh videl aké, je to pre syna ťažké a rozhodol sa ho podporiť jedinečným spôsobom. Dal si vytetovať rovnakú jazvu, aby sa jeho syn necítil tak odlišný a nabral viac sebavedomia a chuti bojovať so zákerným ochorením.

 

Minulý týždeň sa konala súťaž o Najlepšieho otca roka, a Josh poslal fotku so svojim synom. Na Facebooku za neho hlasovalo vyše päťtisíc ľudí.

 

"Rád by som sa všetkým poďakoval, je to pre mňa veľká česť byť Najlepším otcom roka 2016 ale pravdou je, že nie som o nič lepší, než ktorýkoľvek z ostatných súťažiacich. Všetci by sme pre svoje deti urobili čokoľvek na svete, takže v mojich očiach sme všetci víťazmi!“ napísal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona