FOTO Do tohto mäsiarstva môžu pokojne zavítať aj vegetariáni: Predávajú tu vankúše v tvare údenín

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 11:53 • 2 min
FOTO Do tohto mäsiarstva môžu pokojne zavítať aj vegetariáni: Predávajú tu vankúše v tvare údenín

V nemeckom Berlíne funguje dizajnérsky obchod, ktorý na prvý pohľad vyzerá ako tradičné mäsiarstvo.

slovakia

left justify in out

Ak máte vo svojom okolí milovníka mäsa a údenín, ale myslíte si, že s ich konzumáciou by to nemal až tak preháňať, zadovážte mu napríklad plyšovú šunku, ktorú môže využiť prakticky, ako tematický vankúš.

 

V Berlíne sa nachádza obchod s názvom Aufschnitt Textile Butchers, ktorý by mnohí z nás na prvý pohľad považovali za mäsiarstvo. Nenechajte sa však zmiasť. Ide o veľmi originálny dizajnérsky obchodík plný nápaditých doplnkov do domácnosti. Nájdete tu množstvo drobností a vankúšov v tvare klobás, šunky, slaniny, ale aj steakov.

 

„Reakcie našich zákazníkov sú stále zábavné. Keď otvárajú dvere, hovoria si, akú majú chuť na poriadny kus mäsa. Potom však zistia, že je všetko vyrobené z textilu a začnú sa smiať. A to je presne to, čo mám na svojej práci rada,“ priznáva majiteľka Silvia Waldová.

 

Aj vy by ste si nejaký ten kúsok dali?




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona