FOTO Dievčina si užívala exotické dovolenky, všetko jej platili muži z internetu

NETKY.SK • 31 December 2015, 14:31 • 2 min
FOTO Dievčina si užívala exotické dovolenky, všetko jej platili muži z internetu

MONTGOMERY - Mladá žena zabalila prácu a dala sa na cestu po svete. Za výlety na exotické miesta nezaplatila ani cent, všetko jej totiž platili muži, s ktorými sa zoznámila cez internet.

slovakia

left justify in out

Monica Lynn, ktorá pred tým nikdy nevystrčila nos zo svojej domovskej krajiny, sa teraz vozí na ťavách v Dubaji či nakupuje v Hong Kongu. Finančný odborník odhadol cenu jej výletov a darčekov pri priemernom plate na 10 rokov sporenia. 

 

Prvý Monikyn "sponzor" bol 31-ročný výkonný riaditeľ nemenovanej spoločnosti, ktorý jej po niekoľkých správach na chate navrhol spoločnú dovolenku.  Monika odvetila "áno", a vo februári 2015, si na týždeň odskočili na Barbados. 

 

Muž, ktorý si želá zostať v anonymite, platil za celú jej dovolenku, vrátane leteniek, ubytovania v päťhviezdičkovom rezorte a nechýbali ani koktaily, ktoré si užívali na pláži. Štedrý romantik jej dokonca kúpil aj nejaké suveníry, vrátane strieborných šperkov. Monica však zdôraznila, že spolu nespali. 

 

"O sexe nebola ani zmienka. Dobre sme sa bavili, bol ako priateľ. Sme stále v kontakte, " tvrdí Monica. Dobrodružstvo mladej dámy sa začalo v januári, keď narazila na článok o zoznamke MissTravel, kde slobodní jedinci pozývajú na dovolenky svojich potenciálnych partnerov.

 

"Túto webovú stránku obľubujú najmä úspešní a bohatí ľudia, ktorí ale nemajú čas na klasické randenie," vysvetľuje Monica. "Chodia na dovolenky s kade kým. Cez profily si vyberú toho, kto sa im páči," dodala.

 

"Predtým, než som našla túto stránku, som nikdy nebola mimo USA, teraz je môj pas takmer plný, otvoril sa mi celý svet," povedala Monica. Krátko po prvom výlete ju iný muž vzal do San Franciska. Výlet sa jej páčil ale nebola vraj medzi nimi iskra. 

 

Tretí výlet bol ale úspešnejší a Monika našla muža svojich snov. Rozprávali sa spolu cez messenger, a prvýkrát sa videli, keď za ním priletela do Talianska. "Je to Talian, má 28 rokov a je naozaj nádherný. Prevádzkuje niekoľko úspešných on-line podnikov, a tiež pracuje s importom a exportom," povedala.

 

Ich konkat pokračoval aj potom a boli spolu už na siedmych dovolenkách, vrátane Indonézie a Filipín. Napokon sa dali oficiálne dokopy a sľúbili si, že stránku MissTravel už nebudú navštevovať. Monica sa pravdepodobne presťahuje do Talianka a v blízkej budúcnosti sa dokonca črtá aj svadba. 

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona