FOTO Di Natale po poslednom zápase plakal ako malé dieťa

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 10:55 • 2 min
FOTO Di Natale po poslednom zápase plakal ako malé dieťa

UDINE - Skúsený taliansky futbalový útočník Antonio Di Natale priznal, že v nedeľu plakal ako malé dieťa po poslednom zápase v drese Udinese Calcio.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný zakončovateľ ešte v apríli oznámil, že po sezóne odíde zo severotalianskeho klubu, za ktorý od roku 2004 odohral takmer 450 zápasov. Do nedeľňajšieho duelu záverečného 38. kola doma proti Carpi (1:2) naskočil v 78. minúte, o minútu nato premenil pokutový kop. Pre rodáka z Neapolu išlo len o druhý presný zásah v zraneniami poznačenej sezóne.

"Dvanásť rokov bola veľmi pekná cesta. Na tréningu som sa síce zranil, ale chcel som odohrať posledných 20 minút. Do včerajška som bol ešte v pohode, ale keď som sa dnes posadil do šatne, rozplakal som sa ako malé dieťa. Zrazu som videl tých 12 rokov pred očami. Strelil som 227 gólov, pre klub som toho urobil veľa, dúfam, že zostanem v jeho histórii. Teraz chcem ísť domov, tráviť nejaký čas s rodinou a potom sa rozhodnem, čo ďalej," povedal Di Natale pre Sky Sports Italia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies