FOTO Desiatky cudzích ľudí si uctilo pamiatku dieťatka, ktoré našli samé mŕtve v byte

NETKY.SK • 4 August 2015, 16:00 • 2 min
FOTO Desiatky cudzích ľudí si uctilo pamiatku dieťatka, ktoré našli samé mŕtve v byte

MEDINA – Viac ako dve stovky úplne cudzích ľudí sa zúčastnilo na pohrebe malého dievčatka, ktorého telíčko našli v opustenom byte.

slovakia

left justify in out

Eric Warfel (34) otec malej Ember je vo väzbe na krku má obvinenie zo zneužitia jej telíčka,ktoré našli v americkom meste Medina v štáte Ohio.

 

img

 

Obvinili ho, že nechal mŕtvu Ember viac ako mesiac v byte. Do izby dal odpadky, aby prebil pach rozkladajúcej sa mŕtvoly.

 

Teraz sa viac ako 200 ľudí zúčastnilo na pohrebe, počas ktorého sa oslavoval život malej Ember. Táto udalosť sa zorganizovala cez Facebook.

 

Zúčastnení vypustili do vzduchu balóny, zapálili sviečky a spomienku na Ember viedol miestny pastor Reverend Tony Miles.

 

img

 

img

 

Udalosť pomáhala zorganizovať Kimberlee Nagy Bublik a pre médiá povedala: „Každý chce adzať vinu a ukazovať prstom, ale naša reakcia by mala byť úplne opačná. Mali by sme sa spojiť a uctiť si toto malé dievčatko. Nikto z nás nepoznal rodinu. A ako komunita by sme sa mali podporovať.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies