FOTO Demi Lovato odhodila zábrany a šaty: Úplne nahá a bez mejkapu

NETKY.SK • 6 Október 2015, 11:17 • 2 min
FOTO Demi Lovato odhodila zábrany a šaty: Úplne nahá a bez mejkapu

LOS ANGELES – Speváčka a herečka Demi Lovato sa rozhodla odhodiť všetky zábrany a objavila sa úplne nahá v sérii fotografií pre magazín Vanity Fair.

slovakia

left justify in out

Na fotografiách pózuje dokonca aj bez mejkapu a zábery nie sú ani vyretušované. Demi chce prostredníctvo týchto fotiek odkázať mladým dievčatám, že sa nemusia hanbiť za svoje telo a taktiež nemusia stále používať mejkap.

 

Autorom týchto pikantných fotografií je známy fotograf Patrick Eccesine, ktorému však takéto fotografie nanútila samotná speváčka. Demi mu totiž po príchode na miesto povedala, že chce byť sama sebou a všetko navrhla sama.

 

Fotografie zároveň slúžia aj ako promo k jej novému albumu s názvom Confident, ktorý by mal vyjsť už o pár dní.

 

Demetria Devonne "Demi“ Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008), Ako chrániť princezné (2009) či Camp Rock 2 (2010). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Objavila sa tiež v piatej sezóne seriálu Glee (2009 - 2015). Od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, bipolárnu afektívnu poruchu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým otvorene hovorí.

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona