FOTO Demi Lovato je späť: Pozrite sa, kam smerovali jej prvé kroky po liečení!

NETKY.SK • 8 November 2018, 12:56 • 2 min
FOTO Demi Lovato je späť: Pozrite sa, kam smerovali jej prvé kroky po liečení!

Mladá speváčka sa vrátila z liečenia späť do života a vyzerá naozaj dobre.

slovakia

left justify in out

24. júla tohto roka svetovými médiami otriasla informácia, že 26-ročná Demi Lovato takmer zomrela po predávkovaní drogami. V nemocnici, kde sa o ňu intenzívne starali lekári, strávila niekoľko týždňov, pretože jej stav sa zlepšoval len veľmi pomaly. Následne na to nastúpila do liečebne, aby sa zo svojej závislosti dostala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

show up & glow up ✨🌷 @fabletics #Demi4fabletics #ad

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

 

V rehabilitačnom zariadení strávila mladá speváčka 90 dní, no vyzerá to tak, že  je momentálne na najlepšej ceste k novému životu. Počas uplynulého víkendu ju zahliadli v aute spolu s kamarátom, dizajnérom Henrym Levym. Mali namierené na spoločnú večeru do reštaurácie. Lovato vyzerala spokojne a vyrovnane.

 

Len pár dní po tom zverejnila speváčka na sociálnej sieti fotografiu z volebnej miestnosti, pričom sa ako mnohé ďalšie známe osobnosti zapojila do amerických volieb v polovici funkčného obdobia. Svojich fanúšikov tak chcela vyzvať k tomu, aby aj oni vyslovili svoj názor.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies