FOTO Dan Bilzerian zahodil posledné zábrany, na Instagrame prezentuje svoje divoké orgie

NETKY.SK • 10 Február 2016, 19:00 • 2 min
FOTO Dan Bilzerian zahodil posledné zábrany, na Instagrame prezentuje svoje divoké orgie

LOS ANGELES - Kráľ Instagramu, Dan Bilzerian nikdy nebol jedným z tých, ktorí svoj súkromný život držia v tajnosti. Svoj životný štýl veľmi rád verejne zdieľa a najnovšie sa svetu „pochválil“ fotografiou, ktorá zachytáva jeho divoké orgie.

slovakia

left justify in out

Pokrová hviezda sa nechala odfotiť so šiestimi nahými ženami, ktoré sa okolo neho váľajú na podlahe, pričom objektívu neunikli nijaké detaily.

 

„Date Night", napísal samopašný hráč pokeru pod snímku, ktorá je len malým útržkom z jeho bláznivého sveta. Aby dodržal pravidlá Instagramu a mohol sa vystaviť verejnosti, musel prekryť aspoň bradavky dievčat.

 

 

Date night

Fotka uverejnená používateľom Dan Bilzerian (@danbilzerian),

 

Bilzerian nedávno vyhodil 100 000 dolárov na žreby pre svojich fanúšikov a sľúbil, že ak vyhrá, rozdelí sa so svojimi oddanými. 

 

 

Zbohatlík nedávno oznámil debut vlastnej mobilnej hry, ktorá samozrejme zahŕňa množstvo krásnych žien a strelné zbrane. Zmysel hry je podľa internetových stránok jednoduchý: Cieľom je zlikvidovať krásavice, ktoré sa po ožiarení premenili na zombie.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies