FOTO Colnícií zaistili falošné žiletky aj pracie prostriedky

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 15:52 • 2 min
FOTO Colnícií zaistili falošné žiletky aj pracie prostriedky

BRATISLAVA - Falzifikáty jednorazových žiletiek, nástavcov, pracích prostriedkov a aviváži zaistili colníci v predajni na Starej Vajnorskej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Napodobneniny sú nielen porušením práv duševného vlastníctva, no spotrebiteľovi hrozí, že mu pracie prostriedky môžu spôsobiť ekzémy a alergie, prípadne žiletky nebudú funkčné, upozornila ovorkyňa CÚ Bratislava Katarína Tehlárová. Ďalším porušením v tejto predajni bola nezaevidovaná tržba v pokladnici. V registračnej pokladni bolo viac o 2 380 eur ako mali v evidencii. Keďže prevádzka už v minulosti porušila zákon, kontrolóri podnikateľovi uložili dvojtisícovú pokutu. Colníci sa už obrátili na majiteľov ochranných známok a čakajú na ich vyjadrenie. Ak ide o falošný tovar majú možnosť vyjadriť sa, či súhlasia s jeho zničením, alebo podajú návrh na súd za falšovanie ochrannej známky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies