FOTO a VIDEO Colníci zničili fejky značkových príborov Versace

NETKY.SK • 10 Február 2017, 13:38 • 2 min
FOTO a VIDEO Colníci zničili fejky značkových príborov Versace

TRNAVA - Až 2 100 falzifikátov príborov značky Versace zlikvidovali pod dohľadom colníkov. Fejky pochádzali z Číny a boli určené na slovenský trh.

slovakia

left justify in out

Ak by sa tento tovar dostal na trh a predával sa ako originál, ich majiteľ by zarobil takmer 3,5 milióna eur. Ako informoval hovorca Colného úradu Trnava Jozef Belan, colníci v Dunajskej Strede ich zaistili ešte v roku 2013 pri kontrole zásielky.

 

Podľa predložených colných dokladov hodnota celej zásielky predstavovala 7 000 eur. Pri príboroch však boli príbalové letáky, podľa ktorých predajná cena týchto súprav bola vyčíslená na takmer 3 500 000 eur.

 

 

 

Ako dodal Belan, keďže súd už v tomto prípade právoplatne rozhodol, že ide o tovar, ktorým sa porušuje právo duševného vlastníctva, Colný úrad Trnava uloží majiteľovi tovaru pokutu od 3 000 do 67 000 eur.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies