FOTO Čo spája Mendrejovú, Plačkovú a Kucherenko? Biznis!

NETKY.SK • 11 Máj 2017, 09:25 • 2 min
FOTO Čo spája Mendrejovú, Plačkovú a Kucherenko? Biznis!

Dievčatá sa rozhodli pre rovnaký druh podnikania. Otvorili si bazár s použitým, ale aj novým značkovým odevom. Ten ponúkajú na predaj širokej verejnosti prostredníctvom sociálnej siete.

slovakia

left justify in out

Denisa Mendrejová je mamou na plný úväzok, napriek tomu sa rozhodla pre vlastnú sebarealizáciu. Na sociálnej sieti vytvorila bazár s luxusným odevom. Ten ponúka nielen svojim botahým kamoškám, ale aj bežnému ľudu. Za výhodnejšie ceny sa tak aj pracujúce smrteľníčky môžu dostať ku kabelkám, topánkam a oblečeniu značky Chanel, Louis Vuitton, Prada, či Dior.

 

 

Pre výpredaj vlastnej skrine sa rozhodla Silvia Kucherenko. Zlé jazyky síce tvrdia, že tak urobila kvôli finančným suchotám. Na svoju obranu však Silvia tvrdí, že o seba a svojho syna sa vie postarať. Aj týmto spôsobom si vyplepšuje rodinný rozpočet.

 

 

🎁PRADA🎁 model Saffiano Lux mini gold (všade vypredaná ) malinká kabelka crossbody 💜 , cena :!!! 💸330€💸

Príspevok, ktorý zdieľa 🛍Birkin Bazar🛍 (@birkin_bazar),

 

V podobných vodách podniká aj Zuzana Plačková. Kontroverzná hviezda reality šou ponúka na predaj svoje vlastné oblečenie, ktoré už nenosí, alebo ktoré nemala nikdy na sebe. Čuduj sa svete, podnikanie jej prekvitá. Netušili by ste, koľko ľudí túži po veciach, ktoré predtým vlastnila Zuzana Plačková.

 

 

Kabelka karl lagerfeld 200€

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana plackova (@plackovej.bazarik),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies